Espectrometria de masses i ressonància magnètica, nous paradigmes en nutrició i salut: Anàlisis d’imatge i classificació per perfils
LOCALITZACIÓ I DATA
Sala Polivalent, Centre d’R+D+I en Nutrició I Salut – Eurecat
Av. Universitat 1, 43204 Reus
1 Desembre 2016, 10 h
INSCRIPCIONS
Enviar un correu a omicscentre@ctns.cat amb el nom i la institució, i si té interès en realitzar una visita a les nostres instal·lacions.
PROGRAMA
|
|
10:00h - 10:15h |
Presentació |
10:15h - 11:00h |
Espectrometria de Masses Bruker. Desenvolupament MALDI per a la seva aplicació en Nutrició i Salut. Dr Francisco Marquez – Bruker Española Div Daltonics |
11:00h - 11:45h |
MALDI-TOF: Una tècnica d’espectrometria de masses versàtil i pluridisciplinari. Classificació de mostres a partir de perfils de microorganismes, aliments o teixits. Dra. Isabel Baiges – COS |
11:45h - 12:15h |
Coffe break |
12:15h - 13:00h |
Tecnologies d’Imatge Molecular “In Vivo” BRUKER per a l’Investigació Pre-clínica. Sr Pedro Vazquez – Bruker Española Div. BioSpin |
13:00h - 13:45h |
Ressonància magnètica per al perfilat de mostres biològiques. Aplicacions en salut i nutrició. Dr. Miguel Ángel Rodríguez – COS |
13:45h - 14:00h |
Visita a les instal·lacions |
CTNS. Centre Tecnològic de Nutrició i Salut
Avda. Universitat, 1
43204 Reus
Tel. +34 977 300 431