En aquest lloc web fem servir galetes o cookies per a què la teva visita sigui més àgil i per mesurar, de forma anònima per a tu, la navegació que fas al nostre web. Si continues navegant entendrem que acceptes l'ús de les cookies.

Trobaràs informació completa sobre l'ús que fem de les cookies en aquest lloc web a la pàgina Política de cookies.

D'acord

CTNS. Centre Tecnològic de Nutrició i Salut

Caracterització nutricional

El CTNS realitza estudis de caracterització fisicoquímica de l'aliment que permeten, mitjançant diferents assajos, conèixer el contingut nutricional en micro i macronutrients, i els paràmetres fisicoquímics de l'aliment.

Aquests estudis aporten una valuosa informació sobre la seva qualitat i en defineixen el perfil nutricional.
Inclouen:

  • Determinació de la composició i quantificació de la fracció proteica.
  • Determinació de la composició i quantificació de la fracció lipídica.
  • Anàlisis i determinació del contingut en sucres, fibra, vitamines.
  • Determinació del contingut calòric.
  • Estudis de traçabilitat dels components de l'aliment.

Voleu saber més detalls d'aquest projecte?
Si, m'interessa i vull saber-ne més dades.

CTNS. Centre Tecnològic de Nutrició i Salut

Avda. Universitat, 1

43204 Reus

Tel. +34 977 300 431

info@ctns.cat

www.ctns.cat

tecnio
Ceics universitat